Allt eller inget

Jag kan ofta va en allt eller inget person, i detta inlägg tänker jag på träning. Tidigare gymmade jag ca 6 dagar i veckan, åt enligt kostschema och var helt inne i det, men sen kom jag ur det och kände inte samma hälsointresse. Jag hade följt massa hälso tumblr, men i "inget" perioden scrolla jag snabbt förbi dessa bilder, det intresserade mig inte. Nu har jag just kommit in i en "allt" period och tränar lite olika övningar under dagarna. Jag är också glad att jag inte slutade följa "hälso tumblr", eftersom jag vill inspireras igen.

Hantlar

Har skaffat 10-kg hantlar nu, så taggad! (Går att plocka av viktplattor för olika övningar)

Alla <3 dag

Häromdagen var det ju alla hjärtans dag. Tycker på ett sett inte den dagen är så viktig att fira, tycker man ska visa sin kärlek varje dag:) men samtidigt kan det få vara en mysig dag då man umgås med nära och kära. Jag och min kille åkte på spa. Riktigt mysigt blev det och jag va helnöjd!

Och angående det där om att visa sin kärlek övriga dagar på året, visst är det extra uppskattat en vanlig vardag när man inte förväntar sig något extra? Min fina sambo kom hem härom veckan med blommor, choklad och ett fint kort. Då kände jag mig älskad <3

Nystart

Kände för att börja blogga igen. 2 år senare. Har hänt en del sen sist. Har bl.a. avslutat roaccutan kuren, både studerat och jobbat lite. Jag har träffat min fina kille Henrik och vi har blivit sambos. Därutöver kan jag nämna att jag har nyligen sagt upp gymkortet för att jag ändå slutat gå dit. Tappade motivationen helt enkelt, blir lite hemmaträning framöver. 

liveteenresa.blogg.se

Livet e en resa

RSS 2.0